venerdì 27 agosto 2010

Wedding in the Meleto Castle!




Castello di Meleto

Budget: from 30.000 to 35.000

40\45 guests, coordinated wedding keep-sakes, invitations, video photographer, floreal decoration, hair stylist and make up bride and bridegroom.

A gift for the newlyweds:

wedding ring “unoaerre” or a week end beauty with overnight stay and breakfast.

Overnight stay for three night for all the guests

Program:

Time of the ceremony: on the evening

Religious or civil ceremony

First day: Friday

· Arrival of the spouses on the evening

· Receipt of the guests and delivery of the suite for the spouses and the rooms for the guest

· Dinner at the restaurant, tipical tuscan kitchen and news created by the chef

Second day: Saturday

· Breakfast on the veranda with coffee and handmade cake

· Lunch

· On the afternoon: ceremony

· Aperitif on the garden and wedding dinner served,

menù customizable

· Cut of the wedding cake and buffet with fruits and cakes

Third day: Sunday

· Breakfast served in the suite for the spose

· Brunch on the veranda with tipical tuscan products and tasting of wines

· Departure on the afternoon - evening

Menu composed by aperitif, hors d’oeuvre, two kind of first course and two kind of second course, wedding cake and table cakes:

Hors d’oeuvre

Reform Chianina veal tartare with mayonnaise, hard boiled egg yolk

and vegatables' filanger
Red tunafish bluefin hot and cold with citrus fruits's zest and traditional balsamic vinegar

Rosy duck magret with Tuscan patè and spicy bread
Ricotta cheese flan with squash sauce and majoram

Cinta senese loin on Tuscan panzanella, pecorino cheese flaky and broad bean

First course

Hand made tortello stuffed with ricotta cheese on pecorino cheese zabaglione

and pumpkin fondue
Hand made nudi with ricotta cheese and spinach on chicken and mushrooms velvety

Gragnano’s paccheri with courgette, mussel and true clams sauce

Pici with beef ragù, confit tomatoes and pecorino di fossa cheese

Risotto with shellfish and mushrooms

Buckwheat blow with rabbit sauce and thyme


Second course


Cinta senese fillet coat with lard, soutè potatoes and seasonal vegetables

Cut of beef with duchess potatoes courgette with mint and Vino Nobile sauce

Veal cheek cooked on low temperature with potatoes crushed flan and sautéed spinach

Escalope fried croaker on aromatic herbs crust and vegetables

with basil guazzetto sauce

Saddle of rabbit stuffed with black olives, dried tomatoes, stir in potatoes

and spinach with fennel

Table cakes and fresh fruit skewers

Coffee and liquor of your choise

Promotional package week end:

to book on convention and free if they remain customers

1 night in double room with half board: 130 euro

2 nights in double room with breakfast and half board: 260 euro

giovedì 19 agosto 2010

NUOVA COLLEZIONE SPOSA 2011

E' IN ARRIVO LA NUOVA COLLEZIONE White&Wedding SPOSA 2011.
Il concetto:
Lo staff White&Wedding ha creato una collezione dove ogni sposa potrà ritrovare il proprio stile: creazioni che fanno sognare il giorno più bello avvolte in un abito che vi farà sentire sempre a proprio agio.
Uno studio sapiente dei tagli dell'abito con strutture che esaltano la siluette evidenziando la femminilità di ogni donna...
Tessuti naturali in seta, leggeri e morbidi oppure più strutturati e mescolati a nuovi filati per un tocco più moderno e all'avanguardia.

Il nostro staff vi aspetta per una prova gratuita del campionario e offre alle spose un piccolo omaggio a chi prenoterà la propria visita all'atelier entro il mese di settembre. Tel. 0575 - 649960

Viale Umberto 1° 15 Foiano della Chiana (AR)
NUOVA APERTURA PARCO VALDICHIANA (Vicino Outlet village) A settembre 2010.

AVETE UN AMICA CHE SI SPOSA NEL 2011? Se l'accompagnate presso l'atelier White&Wedding nel mese di settembre avrete IN OMAGGIO PER VOI UN BUONOVACANZA DI UNA SETTIMANA PER 2 PERSONE.*
Legato all'acquisto di almeno un servizio sposa: abito, fiori o bomboniere.

CENA DEGUSTAZIONE IN OMAGGIO AGLI SPOSI 2011

White&Wedding in occasione della presentazione del proprio servizio CATERING invita tutti gli sposi 2011 alla degustazione del MENU' NUZIALE presso:
CASTELLO DELLE SERRE A SERRE DI RAPOLANO (SI)

VENERDI' 27 AGOSTO ORE 19.30
Piazza XX Settembre, 1 Serre di Rapolano.
Per info e prenotazioni: 0575 649960- 329 4835536 -

Durante la cena potrete degustare i piatti realizzati dallo Chef Andrea Astone e apprezzare diversi stili e tipologie di mis en place studiati per rendere il banchetto Nuziale il più personalizzato e curato possibile.

* La cena è in omaggio per gli sposi che han deciso l'anno 2011 per il proprio matrimonio.



MENU':

Aperitivo di benvenuto.

CENA:

Antipasto:

Sformatino di ricotta con salsa di zucchine in fiore di maggiorana.

Primi piatti:

Niudi di ricotta e spinaci su vellutata di pollo e funghi di campo.
Paccheri di Gragnano con salsa di zucchine, cozze e vongole veraci.

Secondi piatti:

Filetto di cinta senese con lardo, patate soutè e verdure di stagione.

Dessert:

Crema chibout all'arancia caramellata e coulis di frutti di bosco.

Vini in abbinamento: Chardonay tenuta Gavioli. Rosso di Montepulciano tenuta Il Cerro.
Moscato d'asti tenuta Einaudi.

TORTE NUZIALI MONOPORZIONI.

Confetti e omaggi.